Nis

Okul Başarıyı Artırma Kurulunda alınan karar gereği ve kitap okumayı teşvik edici çalışmalar kapsamında her ay düzenlenen  kitap okuma yarışmasının Nisan  ayı duyuru afişi yayınlandı.

Mrt

Orman Haftası Etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Uygulama Anasınıfı Öğrencileri ve Okul Öncesi Öğretmenlerimiz tarafından çetitli etkinlikler düzenlendi. Bulancak Orman İşletmMüdürlüğü'nü ziyaret eden öğrencilerimiz yetkililerden bilgi alarak ; fidan dikme etkinliği yaptılar.

Mrt

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi kapsamında mart ayı vatanseverlik değeri ile ilişkili olarak ilçemizde ikamet eden şehit eşi Fatma AKTAŞ'a, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından  vefa ziyareti yapıldı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Sözlük Özgürlüktür" sloganı ile başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında , okulumuz öğrencileri  ve  Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Gürhan GURAN'ın çalışmalarıyla "Gençliğe Hitaber Sözlüğü oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri  tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü İlçe Programı gerçekleştirildi.

Mrt

Olası deprem anında yapılması gerekenler hakkında öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve deprem farkındalığı oluşturmak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz uygulama sınıfı öğrencileri , öğretmenimiz İjlal İNCÜVEZ ve Okul Müdürümüz Melike ÜNVER eşliğinde Bulancak Belediye Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundular. Okul Müdürümüz Melike ÜNVER, okulumuz eğitim öğretimine yaptığı katkılardan ötürü Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR'a teşekkür plaketi taktim etti. Başkan Recep YAKAR minik öğrencilerimizi hediyelerle uğurladı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı  merkez ve taşra teşkilatı ile okul ve kurumlarında; atık yönetimi, sürdürülebilirlik ve  çevre dostu uygulamaların yaygınlaşması amacıyla düzenlenen Sıfır Atık Yarışmasına okulumuz öğrencisi Cansu TASALI tarafından katılım sağlandı.Yarışmaya "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm" Kategorisinde atık malzemelerden tasarladığı Abajur ile katılan öğrencimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine "İş Sağlığı Ve Güvenliği" Eğitimi verildi.

Şbt

Okulumuz uygulama ana sınıfı öğrencilerine yönelik olarak, çocuklarımızın bilime yönelik meraklarını arttırmak amacıyla, "Eğlenceli Bilim Partisi" etkinliği düzenlendi.

Şbt

Türkiye Gençlik Vakfı  Bulancak İlçe Temsilciliğinin, "Bir Duruş Namaz" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine proje tanıtımı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Uygulama Sınıfı Öğrencileri ve öğretmenlerimiz tarafından "Bahara Hazırlık" Teması ile çevre düzenlemesi  etkinliği gerçekleştirildi.. Öğretmenimiz İjlal İNCÜVEZ tarafından temin edilen çeşitli meyve fidanları ve çiçekler okulumuz bahçesine dikildi.

Şbt

Okulumuzda yürütülen kitap okumayı özenderme çalışmaları kapsamında Şubat ayı kitap okuma yarışması gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda Okulumuz 10-A sınıfı öğrencisi Bensu BEKÇİ birinci,11-C öğrencisi Helin ELİKARA ikinci ve 11-C öğrencisi Zeynep Naz PEKDEMİR üçüncü oldu.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

Sıfır Atık Projesi çerçevesinde okulumuzda çeşirli çalışmalar yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında;

• Okulumuzda atık ayrıştırma noktası oluşturumuştur. Atık malzemelere uygun atık kumbaraları kullanılmaktadır.Ayrıştırılan atık malzemeler okul sıfır atık depolama alanda biriktirilmektedir.
  • Sıfır Atık Projesinin tanıtılması ve konuyla ilgili, farkındalığın arttırılıması amacıyla video içerikleri hazırlanarak okulumuz girişindeki ekranda yayınlanmaktadır.
  • Okulumuz Bilinçli Tüketici Kulübü öğrencileri tarafından Sıfır Atık Bilgilendirme Broşürü hazırlanarak tüm sınıflarımızda projenin tanıtımı yapılmaktadır.
  • Sıfır Atık Portalına üye olunarak temin edilen  portal içerikleri okul panolarında sergilenmektedir.
  • Tüm Öğrencilerimize duyuru yapılarak evlerde bulunan atık piller toplanarak atık pil kumbarasında biriktirilmektedir.