Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

04543182073
Ballıca Mah.Latife Hanım Cad.No27 Bulancak GİRESUN
Vizyon
VİZYON: Ben yerine biz anlayışıyla hareket edip, bilgi beceri birikimi ile, gelişen ve değişen şartlara uygun, takdir ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
MİSYON: Akademik bilginin yanında mesleki bilgi ve beceriye sahip ,ihtiyaçlarını karşılayabilen kendilerine güvenen ve kararlar alabilen ,bilgiyi beceriye dönüştürebilen, nitelikli, girişimci ,insani değerlerle donatılmış bireyler yetiştirmektir.
BAŞLAMA:08:10 BİTİŞ:17.10
Ulaşım
Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.Günün her saatinde şehirler arası yol üzerinden ulaşım kesintisiz sağlanmaktadır.
OZEL VE RESMİ ÖĞRENCİ TAŞIMA SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR
ilçe merkezi
İl merkezine: 14.7 km. İlçe merkezine: 1.3 km.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda masa tenisi,voleybol,boccee,badminton,satranç,karate dallarında sportif faaliyetler yürütülmektedir.
TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ERASMUS KA101 - Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (başvuru)