Şbt

Türkiye Gençlik Vakfı  Bulancak İlçe Temsilciliğinin, "Bir Duruş Namaz" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine proje tanıtımı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Uygulama Sınıfı Öğrencileri ve öğretmenlerimiz tarafından "Bahara Hazırlık" Teması ile çevre düzenlemesi  etkinliği gerçekleştirildi.. Öğretmenimiz İjlal İNCÜVEZ tarafından temin edilen çeşitli meyve fidanları ve çiçekler okulumuz bahçesine dikildi.

Şbt

Okulumuzda yürütülen kitap okumayı özenderme çalışmaları kapsamında Şubat ayı kitap okuma yarışması gerçekleştirildi. Yarışma sonucunda Okulumuz 10-A sınıfı öğrencisi Bensu BEKÇİ birinci,11-C öğrencisi Helin ELİKARA ikinci ve 11-C öğrencisi Zeynep Naz PEKDEMİR üçüncü oldu.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

Sıfır Atık Projesi çerçevesinde okulumuzda çeşirli çalışmalar yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında;

• Okulumuzda atık ayrıştırma noktası oluşturumuştur. Atık malzemelere uygun atık kumbaraları kullanılmaktadır.Ayrıştırılan atık malzemeler okul sıfır atık depolama alanda biriktirilmektedir.
  • Sıfır Atık Projesinin tanıtılması ve konuyla ilgili, farkındalığın arttırılıması amacıyla video içerikleri hazırlanarak okulumuz girişindeki ekranda yayınlanmaktadır.
  • Okulumuz Bilinçli Tüketici Kulübü öğrencileri tarafından Sıfır Atık Bilgilendirme Broşürü hazırlanarak tüm sınıflarımızda projenin tanıtımı yapılmaktadır.
  • Sıfır Atık Portalına üye olunarak temin edilen  portal içerikleri okul panolarında sergilenmektedir.
  • Tüm Öğrencilerimize duyuru yapılarak evlerde bulunan atık piller toplanarak atık pil kumbarasında biriktirilmektedir.

Ock

TEKNOFEST 2024 kapsamında düzenlenecek olan teknoloji yarışmalarına başvuruların sayısı ve niteliğinin artırılması amacıyla Giresun Öğretmen Akademisi Eğitimleri kapsamında; okulumuz  idareci, öğretmen ve öğrencilerine yönelik tanıtım sunumu yapıldı.

Ock

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değrlerime Sahip Çıkıyorum ) Projesi Aralık ayı faaliyetleri kapsamında Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ; Engelli - Yaşlı Bireylere Saygı ve Öncelik " Temalı broşürler halkımızla paylaşıldı.

Ock

Okul Başarıyı Artırma Kurulunda alınan karar gereği ve kitap okumayı teşvik edici çalışmalar kapsamında her ay düzenlenen  kitap okuma yarışmasının Ocak  ayı duyuru afişi yayınlandı.

Ara

"Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Ve Sanat" temalı karma sergimizin açılışı Bulancak Kaymakamı Sayın Ünal KOÇ ,  Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel BULUT ve birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.Eser sahipleri  Gülü ÇINAR , Meral ÖZUSTAOĞLU ve  okulumuz El Santları Alan Öğretmeni Emsal KARADAĞ'IN tasarladığı eserler, davetlililer tarafından  büyük beğeni topladı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikjler düzenleniyor. Okulumuz Uygulama Anasınıfları ve Lise gruplarınca düzenlenen etkinliklerle öğrencilerimizin söz varlıklarını zenginleştirmeleri, dilimizin zenginliklerinin tanınması ve dili iyi kullanmaları amaçlanıyor.

Ara

25.12.2023 Pazartesi günü saat 14.00 'da açılışı yapılacak ve 25-30 Aralık  2023 Tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan; el sanatlarının tüm renklerini görebileceğiniz "Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Ve Sanat" temalı karma sergimize davetlisiniz.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi Kapsamında okulumuz Değerler Eğitimi Kulüp Danışman Öğretmeni Esranur YILMAZ ve kulüp öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında  komşuşuk kültürü ve ilişkilerini geliştirmek amacıyla ve "Mahallemi Tanıyorum ,Çevreme Duyarlıyım" temasıyla komşu  ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda Çölyak ve Diyabet Hastalığı bulunan öğrencilere yönelik İlçe Sağlık Müdürlüğü Görevlisi Gizem UÇAR tarafından eğitim verildi.Eğitime öğrencilerin yanısıra aşçılarımız ,kantin görevlileri, öğretmen ve idarecilerimiz de katıldı.

Kas

Giresun Valiliği 112 Servis Prsonelleri tarafından okulumuz öğrencilerine 112 Acil Durum Servisi ile ilgili  tanıtım sunumu yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmenler günü kapsamında okulumuzda hatıra köşesi oluşturuldu. Okul idaremiz tarafından tüm öğretmenlerimize günün anısına hediye taktimi ve pasta kesimi yapıldı. Günün sonunda organize edilen akşam yemeğinde, okulumuzda müdür yardımcılığı görevini yürütürken emekliye ayrılan değerli hocamız Emine  ARSLAN'a okul müdürümüz Melike ÜNVER tarafından plaket verildi.