Haz

Türkiye Çevre Haftası 2023 etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz Selma ODABAŞ ve Cantekin TÜRÜDÜ önderliğinde ve öğrencilerimizin katılımıyla çeşitli çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda okul bahçemizde bulunan ağaç ve çicekleri bakımı ve çevre temizliği yaapıldı. Ayrıca çevrenin önemi ve korunması temalı bilgilendirme panosu düzenlendi.

Haz

Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve okulumuzda uygulanan "OKULDA İYİLİK VAR" projesi kapsamında  ;

06 Şubat 2023 Tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için okulumuz imkanları ve öğrenci kulüplerinin çalışmalarıyla ; 235 battaniye , 300 litre dezenfektan, 1 soba, kışlık kıyafetler, 20 kutu maske, 2 koli ilaç , okul pansiyonumuzda yapılan  1000 adet poğaça,80 kg reçel hazırlanarak bölgeye gönderildi. Ayrıca Giyim üretim atölyemizde dikilen nevresim takımları ve uyku tulumları da halkımızın istifadesine sunulmuştur.

Okulumuz ile eşleştirilen Hatay Selahattin Mıstıkoğlu MTAL Öğrencileri için hazırlanan bölgeye mektup ve hediyeler ulaştırılmıştır.

May

İtanbul'un Fethisnin 570 Yıl Dönümü kapsamında ilçemizde düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi İrem YILMAZ ilçe ikincisi oldu.Öğrencimizi ve Danışman Öğretmeni Nuray TEKİN'i tebrik ediyoruz.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmenimiz Fatma KANMAZ KELLECİ 'nin ortaklarından olduğu "İKLİM OKURYAZARLIĞI VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ÜZERİNDE İNSAN ETKİSİ " konulu e TWİNNİG Projesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütülüyor.

May

Okulumuz öğrencileri arasında ödüllü "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Esranur YILMAZ'ın koordine ettiği  yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamızda ilçemiz okulları arasında düzenlenen Bocce Turnuvasında okulumuz takımı ilçe üçüncüsü oldu. Öğretmenimiz Murat AYDIN'ı öğrencilerimiz Selma ARSLAN, Medine GÜNDÜZ ve Gülfidan CENİK'i tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamızda ilçemiz okulları arasında düzenlenen Dart Turnuvasında okulumuz takımı ilçe ikincisi oldu. Öğretmenimiz Murat AYDIN'ı, öğrencilerimiz Melek DEMİR, Yağmur DERVİŞOĞLU, Büşra ŞAHİN ve Hümeyra KOÇ'u  tebrik ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamızda ilçemiz okulları arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında okulumuz takımı ilçe ikincisi oldu. Öğretmenimiz Murat AYDIN'ı ve öğrencilerimiz Cansu TASALI, Göksu TASALI ve Masal BAŞOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

May

Okul Başarıyı Artırma Kurulunda alınan karar gereği ve kitap okumayı teşvik edici çalışmalar kapsamında her ay düzenlenen  kitap okuma yarışmasının Mayıs  ayı duyuru afişi yayınlandı.

Nis

Uygulama sınıfı öğrencilerimiz tarafından  öğretmenlerimiz İclal İNCÜVEZ, Selda BEŞİKCİ, Pınar YAVUZ ve Şennaz GEDİK rehberliğinde hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Meslek  Liseliler Hayata Dokunuyor Projesi kapsamında  okulumuz proje ekibi tarafından "MESLEK  LİSELİLER TOPLUMU BİLGİLENDİRİYOR" başlıklı "Gıda Sağlığı ve Güvenliği   Bilgilendirme Etkinliği" düzenleniyor. Proje Koordinatörlüğünü Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmenimiz Kaan Şahin'in yaptığı etkinlik   kapsamında ; gıda hijyeni ve güvenliği ,gıda kalori bilgileri, mutfak hijyeni, sağlıklı ve sağlıksız pişirme yöntemleri, gıda saklama koşulları ,gıda raf ömrü konularında hazırlanan broşür ve kitapçıklarla Bulancak halkına ve işletmelere bilgilendirme yapılıyor.