Kas

Okulumuz Çocuk Gelişimim Ve Eğitimi öğretmeni Fatma KANMAZ KELLECİ  yeni bir etwinning projesi  ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.Giresun,Batman,Erzurum,Elazığ,Tekirdağ,Ankara,Konya olmak üzere 7 farklı il , 3 ülke (Romanya,Fransa,Gürcistan),15 öğretmen ve 74 öğrencinin yer aldığı proje ile öğrenciler kuzey ve güney kutupları arasındaki farkları,kutup buzulların erimesi ile küresel ısınmanın hızlanması arasındaki ilişkinin ne olduğunu öğrenerek,okul düzeyinde iklim değişikliği konusundaki bilgilerini ölçmek için bir araştırma anketi yürütecekler. Öğrenciler bilimsel araştırmanın bir parçası olacak,toplumda karbon ayak izinin azaltılması konusunda farkındalık oluşturarak sorumluluk bilinçleri daha da artacaktır.Öğretmenimize ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

Ekm

Okul Başarıyı Artırma Kurulunda alınan karar gereği ve kitap okumayı teşvik edici çalışmalar kapsamında her ay düzenlenen  kitap okuma yarışmasının Kasım  ayı duyuru afişi yayınlandı.

Ekm

Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine "Kanserle Mücadele Eğitimi verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genek Kurul Toplantısı yapıldı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için Milli Eğitim Bakanlığımız tarafında gönderilen YKS hazırlık ,kazanım pekiştirme ve kazanım değerlendirme içerikli yardımcı kaynak kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

Okul Başarıyı Artırma Kurulunda alınan karar gereği ve kitap okumayı teşvik edici çalışmalar kapsamında her ay düzenlenen  kitap okuma yarışmasının Ekim  ayı duyuru afişi yayınlandı.

Ekm

Okulumuz uygulama sınıfı öğrencilerin katılımı ve  öğretmenlerimiz İjlal İncüvez, Handenur Kasaploğlu, Ebru Ceylan, Özlem Şimşek , Kaan Şahin koordinatörlüğünde "Aşuremizi Paylaşıyoruz" adlı etkinlik düzenlendi. Bulancak Belediye Meydanında  düzenlenen ve   İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taner ÇELENK,okul müdürlerimiz ,velilerimiz ve Bulancak Halkının katıldığı etkinlikte hazırlanan aşure kanun dinletisi eşliğinde misafirlerimize  ikram edildi.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında öğretmenlerimiz Nuray TEKİN ve Necmiye BAY Koordinatörlüğünde okulumuzda program düzenlendi.

Okul Müdürümüz Melike ÜNVER'den tüm öğrenci ve velilerimize mesaj;

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders kitapları okulumuza ulaştı.

Ağu

Okul Gazetemiz HASAT'ın 2023 sayısı yayınlandı.Gazeteye ulaşmak için bağlantıya tıklayınız.

Tem

Okulumuz Uygulama Sınıfı Ana Sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet programı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tem

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene sonu karne töreni ve mezuniyet programları gerçekleştirildi. Program kapsamında yıl boyunca çeşitli yarışmalarda başarı kazanan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Haz

Din Kültürü ve Ahlk. Bil. Öğretmenimiz Esranur YILMAZ'ın koordinasyonunda okulumuzda cami maket yarışması düzenlendi. Öğrencilerimiz tarafından tasarlanan maketler gün boyu veli,öğretmen , öğrenci ve personellerimizin  oylarına sunuldu.Oylama Sonunucunda birinciliği 30 oy ile 11-D Sınıfı Öğrencilerinin  tasarladığı "Bursa Ulu Camii" maketi kazandı.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. El Sanatları ve Tek. Öğretmenimiz Nurcan ARSLAN  tarafından okulumuzda açılan Halk Eğitim Kursunda yıl boyu yapılan çalışmalar düzenlenen sergi ile veli ,öğretmen ve öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.